Editorial | Cultural | Reportaj | Cotidian | Club Romantic | Divertisment | Redactia & Arhiva

 Soapte

Casuta cu povesti

Aventurile unui arici

Pentru cei mari...

Punct si de la capat

Enciclopedia focului

Legende

Penite inedite

De toamna...

Punct si de la capat

Cand credeam ca imi este bine, ca este liniste... brusc m-am trezit! M-a plesnit o palma peste fata de am vazut stele. Albastre nu verzi. Prefer albastrul. Albastrul cerului.

Sa asculti...

Este greu sa inveti. In special la o varsta cand ti-a cam ajuns scoala. Unora da, altora nu. Dar nu asta conteaza. Cert este ca uneori este greu sa inveti. Devine si mai greu, atunci cand aceasta „scoala” este combinata si cu diverse compromisuri. Ma bucur ca am reusit sa mai invat, acum cand mi-a ajuns scoala.

Ati incercat sa ascultati omul de langa voi? Sunt convins ca unii au si reusit, dar pentru ceilalti! Nu este chestia aia cu privitul in ochi si atentia marita ca atunci cand vrei sa iei tare pe cineva si sa-l intimidezi. Nu e neaparat nevoie sa iti vorbeasca. Atentie cand cel de langa tine VORBESTE! Cand POVESTESTE... despre servici, despre drumul spre casa, despre ultima cafea bauta in oras (dar nu cu tine), despre colegul/a de servici care s-a indragostit, despre telefonul mobil a carui memorie nu mai face fata.

A fost cineva care m-a ascultat. Candva. M-a ascultat intr-o zi cand m-am intors nervos de la un frizer (eu care ma tund nr. 1) si cu prima ocazie mi-a facut cadou o masina de tuns. M-a ascultat cand am zis : „Am obosit iubito!” si mi-a mai refacut fortele cu un weekend de vis la munte. Dar a avut si puterea sa vada. Sa ma vada atunci cand mi-am dat seama ca ceva nu merge si nu mai pot continua. Noi nu mai puteam continua. A ascultat si a vazut... Dar asta a fost de mult cand eram inca un copil, din multe puncte de vedere si nu reusisem eu sa o ascult si sa o vad inca.

Au trecut anii peste mine si am reusit sa ascult si sa vad. Stiu asta pentru ca am vazut ca macar o persoana am reusit s-o fac sa zambeasca atunci cand nimeni altcineva n-a reusit. Si erau altii mai aproape.

Nu vreau sa dau lectii sau sa scriu randuri in plus, am vrut sa va spun ceva ... din multe.

Crezand in continuare ca desteptii invata din greselile... altora si zambind in continuare cu credinta ca nu traiesc cu speranta doar ca sa mor cu regretul, imi i-au la revedere si va urez sa... fiti nebuni.

Razvan Serban (razvansv)
„ Nebunii...!!! Au vise mai frumoase... ca inteleptii toti!”

 

 


© Club Romantic 1997-2003, Toate drepturile rezervate