In loc de editorial | Cultural | Reportaj | Cotidian | Redactia & Arhiva

 


Traditia Martisorului

Mama, I'm coming home
Romantic Bikers

Un nou proiect Club Romantic

Proiectul Romantic Bikers apartine Asociatiei Club Romantic in colaborare cu Casa de Editura Media On.

Club Romantic isi propune promovarea si reabilitarea statutului
motociclistului pe plan national. Miscarea moto a luat amploare in ultimii ani, dar motociclistul nu este vazut prea bine de catre societate, datorita imaginii formate de filmele din ultimele decenii, in care motociclistul era un individ certat cu legea .

Dorim sa aratam ca motociclistii sunt oameni pasnici, iar o mare parte dintre ei sunt oameni obisnuiti, din mediul de afaceri sau manageri in firme cu renume. Prin proiectul Romantic Bikers vrem sa indemnam opinia plublica sa priveasca dincolo de vestimentatia din piele si ochelarii de soare si sa vada omul din spatele acestor haine, care nu sunt facute pentru a provoca teama, ci pentru protectie omului care circula pe motocicleta impotriva curentului .

In perioada 11-14 martie va avea loc in orasul Cluj-Napoca cea mai mare expozitie moto din Romania, unde Club Romantic, impreuna cu ziarul "Banii Nostri" vor fi participanti. In cadrul expozitiei vor fi impartite pliante ce vor arata ca motociclistii nu sunt foarte diferiti de restul oamenilor .

Tot in cadrul salonului moto vor fi prezentate si ultimele creatii in materie de motocilism ale atelierului Romantic Bikers. Este vorba de restaurarea unui K - 175 fabricat in Uniunea Sovietica in anul 1958, a unui CZ 125, fabricat in Cehoslovacia in anul 1961 si a unui MZ - 125 Sport, fabricat tot in 1961.

Aceste motociclete au o incarcatura istorica proprie, ce te trimite cu gandul la vremurile cand faceau furori printre pasionati.

Povestile acestor motociclete sunt pline de aventuri si le veti putea citi pe site-ul ce este gazduit de Club Romantic si care a fost lansat pe data de 29 febroarie 2004 in Nedra's Pub din Bucuresti. Adresa site-ului este www.moto.clubromantic.ro.

Noi credem ca stilul de viata al motociclistului n-ar trebui sa fie reprezentat in intregime de moda sau sume exorbitante in materie de motociclete si din acest motiv ne-am localizat activitatea in domeniul personalizarii unor motoare clasice, care, in opinia noastra, exprima mai mult decat nevoia de a etala un portofel umflat sau mania vitezei.

Proiectul este coordonat de Cosmin Frasineanu si Andrei Bata, ambii fiind consilieri ai Clubului Romantic. Inchei cu speranta ca efortul nostru sa fie finalizat cu realizari pe masura elanului nostru.

 

Cosmin Frasineanu (Ozzy) 


© Club Romantic 1997-2004, Toate drepturile rezervate