Soapte
Povestea Bradului
Sarbatorile de iarna
Trandafirii de Craciun
Agentia Imobiliara
Sarbatoarea
     Craciunului

Unde cautam fericirea
Despre Iubire
Craciunul perfect
Decembrie la Milano
Despre Alex
Sarbatori pentru o
     persoana

Amintiri
Randuri pentru voi
Colinde
Penite inedite
Mi-e dor...

Sarbatoarea Craciunului

Craciunul reprezinta pentru mine un prilej de a fi alaturi de familie si prieteni,, o ocazie de a da la o parte rautatile si toate lucrurile care ne despart in viata de zi cu zi, si o ocazie de a le face daruri si de a le arata ce simt pentru ei. Pentru mine darurile pe care le fac sau le primesc sunt mai mult decat simple obiecte pe care le cumpar si apoi le dau, sunt un act de bunavointa si sinceritate fata e ceilalti, in ele regasesindu-se sentimentele mele de dragoste, apreciere si prietenie pentru cei apropiati.

Cand ma gandesc la Craciun imi amintesc cu placere de anii copilariei cand pregatirile de Craciun incepeau cu trimiterea unei scrisori catre Mos Craciun si cu asteptarea lui, intrebandu-ma daca imi va aduce ceea ce mi-am dorit, de mirosul cozonacilor care se coceau in cuptor, de impodobirea bradului si de sosirea colindatorilor, totul culminand cu noaptea de Ajun cand stiam ca va bate la usa o persoana mult asteptata, Mos Craciun.

Ce imi mai place la Craciun? Imi place forfota care ne inconjoara inaintea sarbatorilor, imi plac orasul si vitrinele frumos impodobite, imi place atmosfera care este incarcata parca de mai multa, dragoste, optimism si iubire decat de obicei. Imi place cand ninge afara si orasul se imbraca intr-o mantie alba asteptand parca si el nasterea lui Isus, imi plac copiii care sunt nerabdatori sa-si primeasca cadourile si fericirea si bucuria din ochii lor atunci cand le deschid. Imi place Craciunul pentru ca pare un paragraf desprins dintr-un basm in care toata lumea se bucura si este fericita macar pentru cateva clipe. Imi place sa primesc cadouri pe care stiu ca familia si prietenii mi le fac din toata inima.

De asemenea Craciunul mai reprezinta un capat de drum in sensul ca fiind la sfarsitul anului este o ocazie de a trece in revista tot ceea ce am realizat si ceea ce as fi vrut sa realizez. Cu acesta ocazie ma gandesc la ceea ce vreau sa fac in viitor si sper ca anul ce vine va fi mai bun decat cel care a trecut atat pentru mine cat si pentru familia si prietenii mei.

Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare a anului,o sarbatoare a bucuriei si veseliei si o astept cu la fel de multa derabdare ca atunci cand eram copil si nu cred ca se va schimba acest lucru.

Sper ca si pentru voi Craciunul reprezinta un prilej de bucurie si de intalnire cu cei apropiati voua.

Va doresc ca Nasterea Domnului sa aduca pace si liniste in sufletele si in casele voastre, sa va aduca sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

 

Ana Neamtu (ana_felicia)© Club Romantic 2004, Toate drepturile rezervate