De la barba boierului
     la cultul cargoului

Sa le dam o sansa!
Fii PICO !

Noi promovam Inteligenta Cinstea Onoarea si nu numai!
Pe scurt: pICO

pICO este o initiativa a unor oameni care observa, ca multi altii, în jurul lor, în viata de zi cu zi, actiuni ale semenilor nostri care ne lezeaza în cele mai variate moduri. pICO îsi propune sa schimbe aceasta stare de fapt prin premierea acelor actiuni, rare, benefice fiecaruia dintre noi, care sunt generate de sentimente pozitive si de o atitudine corecta.

Printre premiile simbolice oferite de pICO enumeram: premiul pICO pentru inteligenta, pentru cinste, pentru onoare, pentru rabdare, pentru calitatea serviciului, pentru amabilitate, pentru onestitate, pentru atitudine civica si altele.

De asemenea, ca scop secundar, pICO întreprinde actiuni ecologice, organizeaza concursuri în care se pot descoperi adevaratele valori ale vietii si sustine si participa la initiativele pentru îmbunatatirea vietii sociale.

Fiind la început, evaluarea sanselor de reusita în atingerea scopului propus  este aproape imposibia, totusi noi pornim pe acest drum cu convingerea ca aceasta abordare a situatiei actuale, va duce la cresterea nivelului naturii umane, deci implicit la o schimbare în bine a vietii din jurul nostru.

Un om care afirma ca este pICO declara faptul ca se ghideaza în actiunile sale dupa o conduita morala, civica, onesta si nu numai.

Fii pICO !


Preşedinte pICO
Mihai CHITEA

mihaichitea@picoro.ro

 


© Club Romantic 2004, Toate drepturile rezervate