Aproape primavar„...


Inconstienti, purtam in suflete bucuria primaverii, desi la propriu vorbind, ea se incapataneaza sa nu-si faca inca simtita prezenta in jurul nostru. Atunci, de unde atata bucurie? Probabil ca ea este justificata doar prin faptul ca simtim nevoia de a avea dreptul la un nou inceput, la o alta "inmugurire". Si pornim iarasi la drum. Unii dintre noi vom strabate carari necunoscute iar pentru acest lucru avem nevoie de curaj si speranta in mai bine. Va fi greu, insa suntem datori fata de noi insine in primul rand, sa incercam. Actiunile noastre de acum vor avea cu siguranta urmari intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Depinde insa de fiecare ce-si doreste sa culeaga dupa un timp.

Eu inca mai cred ca bunatatea si respectul fata de ceilalti sunt cheile care pot deschide o multime de porti, incepand  fireste, cu portile inimilor. Iar daca reusim sa ajungem in sufletul unui om, atunci cu siguranta vom culege cele mai pretioase roade: Prietenia, Iubirea si Fericirea, fara de care in inimile noastre ar fi vesnic iarna.

Este inca frig iar cerul plumburiu si apasator abia lasa sa se intrevada o raza de soare... Insa, suntem fericiti, pentru ca nu mai este mult pana cand in sufletele noastre se va face, in sfarsit, primavara!


Andreea (eire_sq)©2002 Club Romantic - Toate drepturile rezervate