logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Inapoi


Cine suntem noi?

Oameni care mai pretuiesc adevaratele valori ale vietii. Oameni care simt nevoia de comunicare, de prietenie, care vor sa-si impartaseasca gandurile, ideile, sentimentele si problemele lor. La inceput a fost un vis eliberat in eter. Totul a inceput in decembrie 1997...

Apoi, am aflat ca exista mai multi care viseaza ca noi. Viseaza la o lume mai buna, lipsita de ipocrizie, prejudecati, nepasare si fals cotidian. In sufletul nostru suntem buni si prietenosi, dar viata ne (desparte) imparte uneori in tabere diferite. Si atunci, vazand ca mai multi simt ca noi, ne-am gandit sa curgem impreuna in aceeasi matca. Sa curgem spre firesc si sinceritate nutrind speranta ca visul nostru poate deveni realitate. Si a devenit! Discutiile din mediul virtual s-au imbogatit cu intalniri periodice ale membrilor clubului, cu participarea la diferite activitati artistice si turistice. S-au legat prietenii, s-au apropiat oameni, s-au atins suflete.

Pasii romanticilor au strabatut impreuna aleile parcurilor, salile de spectacole, crestele muntilor, garile in asteptatea unui membru din alt oras, primele ore ale unui nou an, dar mai ales potecile minunate ale prieteniei. Cand ne intalnim, in real sau virtual, fiecare pleaca mai bogat cu ceva: credinta ca nu suntem singuri, bucuria ca ne putem impartasi trairile si gandurile unor oameni deosebiti, care simt ca noi, iubesc si sufera, dar mai ales nu isi pierd speranta.

Ne uneste convingerea ca avem probleme, ca avem bucurii si tristeti de impartasit, dar in acelasi timp descoperim ca aici in Club avem prieteni gata sa ne asculte (atunci,) chiar atunci cand avem mai multa nevoie de ei. La noi e "de veghe" tot timpul cineva.

Aici prietenia este o stare, nu o calitate, orgoliile si rautatile nu sunt binevenite in club. Invatam sa fim mai buni, mai prietenosi, mai deschisi si mai sinceri. Invatam sa acceptam si ideile altora. Reinvatam sa fim firesti. Cativa au confundat clubul cu o agentie matrimoniala. Cine cauta asa ceva, nu va gasi aici. In acest club nu suntem genuri, ci suflete. Suflete care invata sa daruiasca si sa primeasca. Ce daruim? Ce primim?

Vino si vei afla!Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog