logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Forum / Salonul rosu / Ce parere aveti despre sexul in grup?

Ce parere aveti despre sexul in grup?

(http://www.clubromantic.ro/16629)rss

Se numeste ca iti inseli partenera daca participi la o asemenea actiune? Ce simti tu ce simte ea daca aprticipa si ea? Exista implicatii sentimentale intr-o asemenea aventura?


Recomanda topicul pe Facebook
Adauga comentariu

ozzy 2010-11-19 15:04:44

userThumb
Bucuresti, Romania
Membru din: 2002
Postari: 50
 Ma gandeam la acest subiect inainte sa citesc topicul lui Tristan. Iti multumesc Tristan pentru incredere dar nu cred ca e vorba de curaj. Este vorba mai mult de eliberare. In ultimul timp m-am saturat de ipocrizie. Pastrarea aparentelor pentru a da bine in societate. Si ce societate? Una care nu a evoluat nici spiritual si nici cultural de 20 de ani?
 Nu mi-a fost frica nicodata de judecata oamenilor. Asa ca nu a existat curajul de a invinge frica.
 Urmeaza un subiect pe care puritanii  il vor picta cu nori proaspat. 

 De foarte mult timp am aceasta dilema pe care am discutat-o cu sotia de mai multe ori.

 Eu consider o asemena aventura este ca orice alta aventura non sexuala.
 Ori ca merg cu 200 de km/h cu motocicleta, ori ca ma arunc in gol cu coarda elastica e tot una.
 La sexul in grup se elimina aceeasi cantitate de adrenalina si practic senzatiile sunt asemanatoare.
 
 Singura diferenta notabila este de sentimente. ce am simti fiecare din noi?
 Sa presupunem ca partenera este destul de dezinhibata incat sa participe alatruri de tine ori sa presupunem ca tu esti destul de puternic sa accepti o asemenea scena cu ea in rolul principal.
  
 Asemenea evenimente se intampla. Nimeni nu vorbeste despre ele. Sunt grupuri restranse.
 Unii merg mai departe. La noi in tara anul acesta a fost primul eveniment public BDSM. 
 Nu vorbesc ca din punct de vedere cultural suntem cu minim 20 de ani in urma macar ca idee cineva se poate gandi sa participe la asa ceva?
 
 Cu toata nebunia mea am si eu niste limite. :)
 La asa ceva as participa doar ca spectator. Nu ii judec pe cei care participa activ. Ca imagine mi se pare destul de fierbinte si imi place. Trebuie totusi sa ai ceva mai mult decat am eu pentru a fi si participant.
 
 La noi inca mai predomina gandirea rurala de genul: Vai uite la ala imbracat in plastic. Saraca sotia lui ce o fi in sufletul ei sa il vada asa . 
 Si eu ma gandesc ce o fi in capul lor sa se imbrace asa. Nu ii judec cum am mai spus dar sunt curios care e rationamentul poate totusi o sa fiu capabil sa inteleg.
 
 Revenind la sexul in grup.
 Dupa mintea mea, nu tocmai sanatoasa dupa parerea unora, ca asa ceva sa iasa bine si sa nu ramana sechele dupa aceea trebuie in primul rand sa stii cu cine o faci.
 Hotararea trebuie sa fie unanima. Apoi trebuie sa se creeze o atmosfera destinsa si fara inhibitii. Din cauza asta trebuie sa fii foarte sigur ca nu vei fi judecat dupa aceea.
  

 Cred ca sexul cu mai multi parteneri este mult mai complcat decat in doi si mult mai obositor.
 Desigur nimeni nu a incercat asa ceva pentru ca este imoral. Dar sunt sigur ca veti face un efort sa raspundeti.
 Si sa nu imi spuneti ca este pericol de boli ca stiu si eu asta.
 
Trimite pe Y!

Pagini: 2
go-first go-previous 1 2
Comentarii: 17
ultimul comentariu
downjos

tristan
Comentariu ( 2010-11-20 23:44:05) uptop
nophoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 47
 Scrie Ozzy:
Ma gandeam la acest subiect inainte sa citesc topicul lui Tristan. Iti multumesc Tristan pentru incredere dar nu cred ca e vorba de curaj. Este vorba mai mult de eliberare. In ultimul timp m-am saturat de ipocrizie. Pastrarea aparentelor pentru a da bine in societate. Si ce societate? Una care nu a evoluat nici spiritual si nici cultural de 20 de ani?
Cred ca e in ochiul privitorului  filtrul prin care ajustam realitatea la setul intern de valori. Avem cu totii o minte ambivalenta care opereaza in regimuri paralele pentru a putea face fata situatiilor care ne ies in cale.
Primul din cele doua coduri, (pot fi si mai multe daca se doreste asa ceva), sa-l numim Codul A este cel declarativ, dupa care pretindem ca ne traim viata si cel codul B la ale carui reguli aderam uneori, sau tot timpul,  prin comportamentele adoptate.
Mi-a fost intodeauna clar ca nu suntem asa buni cum pretindem desi poate nici asa de limitati cum parem. Avem nevoi declarate si necesitati neverbalizate.
Candva in negura timpului aceste discrepante erau mai usor de aliniat si apoi de integrat in mintea lui homo sapiens. Mai apoi contributia docta diverselor entitati, sociale, religioase etc au reusit sa le exacerbeze  in acceptare sau sa le exileze in cazanul de smoala al iadului.
Sa ne ridicam in picioare si sa afirma sus si tare ca e imoral sa doresti trupeste o alta persoana nu rezolva problema. De asta ne-am dat seama de ceva vreme chiar si fara bifarea unor facultati in domeniul psihologiei. Legalitatea sau ilegalitatea acestei situatii a contribuit in mare masura la atmosfera de duplicitate in care ne balacim de vreo cincizeci de scole.
Unele culturi au gasit diverse iesiri din acest impas si care permit coborarea pe palierul codului B pentru accesarea de servicii nepermise la etajul superior unde se gaseste codul A.
Efortul de a pastra codul A ca lege de referinta e o naivitate sociala insa acceptarea codului B poate mari considerabil  riscul distrugerii tesaturii sociale care ne acopera si ne inveleste goliciunea dar care ne da o oarecare impresie de confort.  
Deci fiecare trebuie sa stie atat riscurile la care se expune cat si consecintele unor astfel de decizii asupra climatului vietii de cuplu.
Sfaturi gospodaresti sunt inutile
   
miron
Re:Comentariu ( 2010-11-21 01:39:15) uptop
nophoto Wow, asta este noua "poveste" pentru definirea ipocriziei.

Efortul de a pastra codul A ca lege de referinta e o naivitate sociala insa acceptarea codului B poate mari considerabil  riscul distrugerii tesaturii sociale care ne acopera si ne inveleste goliciunea dar care ne da o oarecare impresie de confort. 

Bine zis, gindit adinc!
Cu alte cuvinte ne adapostim sub tesatura sociala, adica ne plasam in Codul A dupa care ne furisam, pis-pis pe B. Daca se rupe scara, scapa cine poate, cel de pe A sta la caldurica tesaturii sociale, cel ce a ramas pe B, brrrrrrr

Ce sa zic, riscurile palierelor, strategie de "razboinic" dar cum ramine cu integritatea?

A, era sa uit, Papa si-a dat acordul, stai ca scoate si o carte, ca este OK folosirea de condom pentru protectie de SIDA de la barbati prostituati.

Iuliana

believenoneofus
Sexul de la 1 la n... ( 2010-11-21 10:46:49) uptop
userphoto
Brasov, Romania
Membru din: 2004
Postari: 99

... unde n tinde dezinhibat si ferm la infinit.

Despre n egal cu 1 ne-a spus Vasile. n egal cu doi iese din discutie, fiind banal si anacronic. La n egal cu 3 s-a uitat un pic Horia pe gaura cheii (hmmm..... :)) Pricep eu cu mintea mea ca matematica e inca nerezolvata in tarisoara (care altminteri nu ar avea nicio problema) de la n mai mare sau egal cu 4. Ca, uite, o domnisoara blonda, al carei nume celebru trecu odata pe la Capatos (dar l-am uitat inainte sa schimb postul, adica in numai 2 minute de emisiune extrem de captivanta) ne povesti cum a infiintat ea in Romania un club de swinging. Ca la clubul ei vin cupluri care practica un soi nou de acuplare, ceea ce va dorim si dumneavoastra. Cam asta ar fi background-ul de care dispunem in prezent pentru calculul limitei lui n, fara a defini deocamdata in ce multime ia el valori.

Dar parca mai conteaza?...


Modificat de: believenoneofus (2010-11-21 10:47:43)
vasile
de gustibus! ( 2010-11-21 22:28:53) uptop
nophoto
Galati, Romania
Membru din: 2008
Postari: 129
Am cam lipsit in ultimile doua zile din dialoguri, o sa mai lipsesc, cer scuzele de rigoare pentru aceasta, probleme de serviciu.
in legatura cu subiectul: am fost in toata viata mea un lup singuratic. Am facut si am dres si am si le-tras de unul singur si-asa o sa raman. De aceea, la chestiile care se fac in grup nu ma simt valid; iar ca parere despre subiect, incerc sa ma abtin.

Dintre mamifere, stiam ca numai balenele albastre participa la actul sexual cate trei, ce-a de-a treia servind  cu masa ei la anularea impulsurilor mecanice dintre celelalte doua balene implicate intr-o serie de fenomene ce implica si ciocniri intr-un mediu acvatic - considerat elastic, fara puncte de sprijin (chestie de fizica de clasa a noua). Daca din aceleasi considerente se aduna si oamenii in grup pentru sex ar insemna sa fie numai grasi pe-acolo, pentru ca masa corporala are implicatii direct proportionale in impulsurile mecanice.
Ca manifestare 'culturala' , sexul in grup, privit pe internet, uneori poate fi distractiv, dar depinde numai de estetica personajelor....de cele mai multe ori, chiar estetic vorbind, il gasesc dezagreabil.
Ca idee insa, atunci cand inca ideea este inca inefabila, nelegata de vreo experienta concreta, poate fi un miraj!

Eu sunt unul care prefera sa guste dulceata ideilor inefabile si din aceasta cauza ma simt de cele mai multe ori neadaptat la mediul real.


cu o floare la rever,
Vasile.
Modificat de: vasile (2010-11-22 20:44:12)
black_angel
cand moda intalneste familia ( 2011-01-04 09:49:32) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 52
sincer, subiectul BSDM mi se pare destul de ciudat daca discutam despre cupluri. Nu pentru ca nu inteleg motivele pentru care un sot/o sotie s-ar insela partenerul, ci pentru ca sunt atatea lucruri pe care cei doi le pot face in dormitor incat nu stiu unde necesitatea variatiei ar lua locul modei. Da, sigur, actul sexual poate fi privit doar ca o experienta fiziologica. Si atunci cu cat mai multi parteneri cu atat mai multe experiente. insa nu pot asocia sexul in grup cu sentimentele care se presupune ca exista in momentul in care membrii unui cuplu se intalnesc in dormitor (bucatarie, casa scarii, etc)pana si decizia de a participa la un astfel de "grup de lucru" mi se pare delicata, pentru ca cel care initiaza ideea ar sugera ca are nevoie de altcineva, nu de o alta experienta mecanica. Paca prea suna ca si cand ai cere acordul partenerei ca sa o inseli, sub masca ideii ca si ea face acelasi lucru in acelasi timp cu tine. 
optimus_sum
parerea mea... ( 2011-09-01 16:40:47) uptop
nophoto cred ca a-ti dori sex in grup este ca si cand iti doresti o lovitura de ciocan peste degete sa vezi cat doare si cat poti sa suporti, amagindu-te ca-ti va folosi la final cand degetele pulseaza placut cand durerea se ostoieste... cam asa ... :P
dark
Re:rugaminte ( 2011-11-09 11:26:53) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 161
Daca mereu vom gandi ideile noastre ca fiind unicele acceptabile si daca mereu vom gandi ca singurul nostru drum este cel corect...

Sexul in grup este o experienta unica de fiecare data si nu pot spune ca este ceva ce trebuie sa iti doresti neaparat. Acordul sotiei trebuie doar daca stie... poate nu stie ;-)
Glumesc aici...

Cred ca, mai ales la o anumita varsta, ai mai multe d eoferit si mai multo persoane. Este ca acei oameni care la un moment dat se daruiesc tuturor, nu neaprat prin sexualitate, ci prin sentimente. Sexualitatea este numai una din forme...

Unii fac sex in pozitia capra, altii fac un 69 perfect, altii stau doar ca misionarii asa intr-un plicitis total... ca asa trebuie...

La fel si sexul in grup. Din pacate insa aici intervin mai multi oameni si este destul de greu sa nu dezvolti, romantic privind, si alte sentimente. Cat de capabil esti sa le poti administra atat pe ale tale cat si ale altora. Fetele de multe ori dezvolta ulterior sentimente contradictorii dupa datorita firii lor mult mai aplecata catre simtminte...

Uneori partenerul accepta acest mod de viata sau aceasta experienta din dragoste pentru celalalt, dar acest joc este bine sa inceteze pentru ca in general o regula de aur, dupa parerea mea, care trebuie s afunctioneze intre 2-3-4 indragostiti este urmatoarea:

Ceea ce unul isi doreste mult trebuie facut (1), ce unul nu agreaza deloc trebuie respins(2), chiar si peste prima regula...
este ceea ce functioneaza la noi...
Pagini: 2
go-first go-previous 1 2
Comentarii: 17
ultimul comentariu
uptop

Adauga comentariu

Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog