logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Forum / Salonul violet / Cum poti auzi vocea lui Dumnezeu

Cum poti auzi vocea lui Dumnezeu

(http://www.clubromantic.ro/15068)rss

Voi cum il percepeti pe Dzeu in viata voastra? Cum ii simtiti prezenta? Cat de des? Cum reusiti sa comunicati?


Recomanda topicul pe Facebook
Adauga comentariu

gabriela 2009-05-16 08:48:18

nophoto
Toronto, Canada
Membru din: 2008
Postari: 53
Ascultam niste inregistrari audio zilele trecute cu niste sfaturi pentru a comunica mai bine cu Dzeu. Mi s-a parut interesant subiectul! Voi cum comunicati cu Dzeu? Trimite pe Y!

Pagini: 8
1 2 3 4 5 6 7 go-next go-last
Comentarii: 73
ultimul comentariu
downjos

dark
Comentariu ( 2009-05-19 08:26:14) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 161
Cu Dzeu nu prea comunica. Nici cu Azeu sau bzeu... lasand gluma la o parte eu cred in dualitate... nu in Dumnezeul impus de o alta natie lumii intregi prin sange si crime:)
Asta este...Deci nu comunic...

Cu Zeii acestui Pamant insa comunic uneori mai rar, unroi mai des, uneori interesat (mi-e rusine dar asta este), apeland la ajutorul lor si la forta lor si la puterea de a crede in ei.

Si pentru ca ai deschis un numar de topicuri fac referire tot la unul de-al tau: meditatie... Cam asta este. ce sa iti spun? Imi permit s ate intreb... Ai intrat intr-o perioada in care cauti raspunsuri? le vad pe toate cam cu aceeasi tema...
gabriela
Re:Comentariu ( 2009-05-21 20:26:47) uptop
nophoto
Toronto, Canada
Membru din: 2008
Postari: 53
Hey, buna Bogdan, bucuroasa sa te citesc!

Nu, nu m-a apucat spiritualitatea acum, hahahha, no way...m-a apucat pe le 9 ani,
cred ca am povestit despre asta candva. E interesant  sa comunici, cred,
sa afli de la altii cum vad ei lucrurile. Stii, citesti, citesti...dar experienta personala,
felul cum interpretezi ce citesti si cum aplici asta pe realitatea zilelor noastre conteaza
enorm.

Si eu cred in dualitate..si mai cred...in niste legi...cum ar fi legi karmice, legea compensatiei,
unul are ceva si nu are altceva, ai mai taziu ceva...dar nu poti avea acum...e greu sa ma fac inteleasa
intr-o pauza scurta...Dar desigur mi-ar face placere sa discut desper astea...

Intrebare : Chiar comunici sau crezi ca parca ai comunicat? Cum stii sigur?

O zi /seara frumoasa!
Cu drag,
Gabriela M
dark
Comunicare ( 2009-05-22 11:06:10) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 161
Pai din punctul meu de vedere intre a comunica si a crede doar ca am comunicat nu vad diferenta... Pentru ca daca as vedea ar insemna ca as stii care este efectiv diferenta si nu as mai crede  sau doar as crede...

Ma rog

Problema eu o pun un pic altfel... Cand crezi ca comunici tu vorbesti si crezi ca ti se raspunde. Corect? Dar daca raspunsul tie ti se pare macar palpabil (sa spunem te rogi de o masina si paf! apare in fata ta ...damn ce exemplu retard am gasit, dar am zis sa fie clar) eu zic nu numai ca crezi ca ti se raspunde, dar sunt sanse mari chiar sa ti se fi raspuns, nu?

deci raspunsul meu este: din punctul meu de vedere eu ii simt parte in comunicarea cu mine, cu specificarea ca nu aud voci...
horex
Amagiri ( 2009-05-23 22:13:37) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Atata vreme cat nu exista o dovada reala si tangibila pentru Dumnezeu aceasta conversatie este una ipotetica care presupune multa amagire. Unora le place sa se amageasca si cu lucruri mult mai clare. A te amagi cu existenta lui Dumnezeu este usor pentru ca nu este dovedit nici ca exista nici ca nu exista. Biserica nu are alt argument decat cel al credintei oarbe.

Trebuie sa recunosc ca pentru unii oameni discutia cu Dumnezeu este benefica si scoate din ei partile bune. Ce te faci insa cu cei care prin aceste discutii afla ca trebuie sa omoare. Vorbim aici de fanatism indiferent de religie.

Asa ca personal cred ca trebuie tratata aceasta conversatie cu mult discernamant si sa incercam sa ne asumam responsabilitatea faptelor si nu sa dam vina pe ce ne-a spus Dumnezeu.

dark
Re:Amagiri ( 2009-05-25 09:18:17) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 161
Chiar daca Dumnezeu ti-ar spune ceva loud and clear (raspicat) eu cred ca oricum responsabilitate afaptelor trebuie sa fie a ta. Dincolo de toate acestea insa eu nu pot spune ca nu exista Zeitati atata vreme cat eu le simt in viata mea.
Este ca si cum ar spune un orb ca lumina nu exista.
Intr-adevar este foarte bine sa nu ne lasam cu capul pe urechea stanga (sau dreapta) si sa spunem ca facem asa pentru ca asa spune nu stiu ce Zeitate, mai ales daca noi nu avem nicio dovada ca chiar a fost spus acel lucru.
Merg mai departe si spun ca eu nici macar nu am vazut ca Einstein a spus celebra formula E=mc2, dar unele lucruri, pentru a fi mai simplu, le consideram axiome.

Cat d emulte le consideram asa si ce obtinem in final...ei aici intervine din nou problema responsabilitatii
horex
Re:Amagiri ( 2009-05-25 10:36:38) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Foarte interant argumentul ca tu simti existenta unor Zeitati in viata ta. Ce te face insa sa atribui unor zeitati lucrurile care ti se intampla in viata ta si de ce nu cauti niste explicatii normale. De ce tendinta asta de aplecare catre supranatural a oamenilor? De ce faptul ca nu poti explica ceva cu stiinta de acum trebuie neaparat trecut la miracole atribuite unor zeitati in care fiecare crede?
dark
Re:Amagiri ( 2009-05-25 15:49:08) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 161
Atentie
Nu am folosit miracol ca si exprimare. pentru ca mie mi se pare fireasca existenta lor. Miracol foloseste doar cel ce crede doar in palpabil (a se vedea ateul) si pentru care, normal, ceva ce nu se va putea explica este un miracol.
Restul este greu de atribuit in mod normal legilor fizicii si naturalului daca le consideri asa cum stii acum.

gandeste-te ca "stiinta" Ev-ului Mediu explica pe larg cum sa decospri o vrajitoare sau cum pamantul este Centrul universului, fiind chiar plat... Si era stiinta! de ce oare acum stiinta noastra nu este inca legata de prea multele descoperiri recente si totui nu reuseste sa aiba in cedere in dimensiunea a patra...de exemplu...

Existenta Zeitatilor este o existenta normala, precum noi suntem pentru celelelate animale... si plante...si materii...
miron
Intrebare ( 2009-05-28 16:44:07) uptop
nophoto Ascultam niste inregistrari audio zilele trecute cu niste sfaturi pentru a comunica mai bine cu Dzeu. Mi s-a parut interesant subiectul! Voi cum comunicati cu Dzeu?

De cine sunt intregistrarile facute?

Poti sa ne impratasesti ceva din caile recomandate?

Iuliana
miron
Stiinta ( 2009-05-28 16:54:53) uptop
nophoto de ce oare acum stiinta noastra nu este inca legata de prea multele descoperiri recente si totui nu reuseste sa aiba in cedere in dimensiunea a patra...de exemplu...

Stiinta face pasi de ceva ani buni spre a explica si demonstra tot felul.

De exemplu, faimoasa ecuatie a lui Einstein este numita acum mesaj de la Dumnezeu. De ce? Pentru ca arata clar ca energia si materia sunt unul si acelasi lucru. Mesajul fiind: Energia este materie si materia energie. Aceasta tranzitie, energia devenind materie, a fost observata in numeroase ocazii de oamenii de stiinta din fizica nucleara in timpul experientelor. Un foton (photon), un pachet de energie ce constitue ceea ce noi numim lumina, a fost fotografiat lasind o urma pe film in timp ce trecea printr-un nucleu atomic greu, cum s-a impartit in doua si a devenit un electron si proton  (pozitron). Energia este transformata in materie.
Materia este simpla lumina care a fost incetinita?
In exemplul de mai sus, lumina incetinita si-a pastrat proprietatea de unda ca lumina si si-a dobindit proprietatea de materie, (masa). Proprietatea de unda este ascunsa, dar poate fi redobindita in timpul anumitor experimente. Aceasta creaza iluzia de materie "solida" ceea ce este de fapt incetinit, lumina "inghetata".
Teoria superarcurilor (Superspring Theory) din fizica quantica speculeaza ca toata materia este facuta din mici bucle de energie sau lumina vibrind la diferite frecvente. Deci, de aici sunt diferite nivele de soliditate in materiale. Extinzind aceasta linie de gindire, cineva poate spune ca noi, fiinte omenesti, suntem cimpuri vibrante de energie echipate cu inteligenta.

Si uite asa ajunge la Phanton leaf effect.

In '70 in timp ce lucra sa gaseasca dovezi stiintifice pentru femomenele (psychic), cu Olga Worrall, psychic, Dr. Thelma Moss a observat cave interesant. In timp ce fotografia aura unei frunze cu Kirlian, (procedeu de fotografiere) , s-a impiedicat de ceva care nu a putut sa explice. Fiecare fiinta viie sau planta are o aura, un cimp de energie inconjurator pe care fiecare poate invata sa-l vada si sa-l citeasca. Aceasta aura dispare cind corpul moare.

miron
Stiinta- continuare ( 2009-05-28 17:08:42) uptop
nophoto Dr. Moss a taiat o bucata din frunza si a fotografiat-o. Bucata din aura pfrunzei de asemenea lipsea.
Olga Worrall care sustinea ca poate sa vindece oameni cu ajutorul miinilor, si-a plasat miinile in ambele parti ale frunzei pentru citeva minute. S-a facut o noua fotografie, aura frunzei aparea cu a fost original, inainte de-a fi taiata.
Energia care curgea din miinile lui Olga a refacut aura frunzei taiate.

O gaura decupata in frunza la fotografiere, surprinzator a aparut in mijlocul gaurii exact imaginea frunzei la scara mult mai mica si asta ne duce la holografic Univer, ect.

De asemenea, ideea ca exista un blue print pentru tot ceea ce exista si corpul material este numai o manifestare a acestui blue print, este dezbatuta in volume intregi.

Sa ma intorc de inceputul mesajului initial. Ce s-ar intimpla cu industria farmaceutica toate sistemele medicale asa cum le stim si functioneaza astazi daca am avea fiecare dintre noi educatia sa ne reglem cimpul, sa ne curatam aura (unde se spune ca rezida cauza reala a ceea ce se manifesta ca boala), ect.?
Pot numai specula si nu ma duce nicaieri constructiv.

Iuliana

Pagini: 8
1 2 3 4 5 6 7 go-next go-last
Comentarii: 73
ultimul comentariu
uptop

Adauga comentariu

Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog