logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Forum / Dezvoltare site / Forum discutii

Forum discutii

(http://www.clubromantic.ro/119)rss

Cea mai importanta resursa a Clubului Romantic


Recomanda topicul pe Facebook
Adauga comentariu
admin 2008-03-16 23:42:18

nophoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2008
Postari: 11
Dupa cum spuneam si in prezentare, forumul va inlocui actualele liste de discutii. Astept idei pentru organizarea ariilor de interes. Langa mesja se va afisa loginul celui care a scris, datam, de cand e in club precum si avatarul. Poate si cate comentarii/ topicuri a scris. Vor fi topicuri cu prioritate marita. Or sa mai fie si sondaje. Pentru rezolvarea problemelor am sa pun si un modul de tickete pentru a putea anunta un bug sau vreo problema din site si pt a urmarii solutionarea ei.
Nu exista o limitare a numarul de subfoldere. Pot exista si topicuri inchise pentru care nu se mai pot scrie mesaje. Se pot seta arii de discutii publice sau doar accesibile membrilor
Va exista un modul de notificari. Se poate abona aria de interes si vor veni notificari pe mail cand s-a scris ceva in zona respectiva. Topicurile si comentariile pot fi scrise in format HTML cu smiley

Topicurile vor putea fi si notate. Ma gandesc sa dau posibilitaea trimiterii pe email a unor mesaje (eventual un mesaj de la care vrea sa trimita si link pe site catre topicul in cauza). In felul asta en putem face cunoscuti. Vor exista mai multe topuri: Cele mai citite topicuri, cele mai votate, cele mai trimise prin email.

Conform discutiilor am modificat :
- comentariile se pot modifica doar daca sunt ultimele in thread. In cazul in care s-a scris un alt comentariu dispare posibilitatea de editare. Aceasta facilitate ramane doar la administratori.
- Am creat cele 3 saloane propuse de Gabriel. Acum ar fi intersant sa propuneti topicuri sa vedem ca lumea intelege si ca totul e ok.
-Modificari:
26.04.2008
- Am grupat saloanele artelor intr-un singur folder (Salonul arginitiu). Am creat 4 saloane in arte: teatru, film, muzica si dans, carte. La salonul de calatorii am renuntat pentru ca informatiile de acest gen le vreau puse pe blogul personal ca si poeziile si eseurile. Salonul foto deasemenea nu se justifica pentru ca va exista posibilitatea introducerii de galerii foto care pot fi comentate.
Ce culoare sa aiba salonul intalnirilor?
Am implementat sistemul de avertizare daca au aparut topicuri noi de la ultima logare. Acestea apar si in browsing si la ultimele discutii. In cazul in care se intra intr-un topic atunci semnul de "new" dispare.
22.05.2008
- Am terminat module de sondaje si tichete. Am realizat o categorie noua in radacina Forumului cu numele Sondaje. Acolo vor fi gazduite sondajele. Si voi puteti propune sondaje pentru ceilalti membri ai clubului. Puteti opta pentru sondaj deschis (se va vedea cine voteaza si ce a votat fiecare sau ce a comentat sau sondaj inchis. Acesta va arata doar numarul de voturi si rezultatele procentuale.
- Modulul de tichete va fi folosit pentru a semnala mie si adminiatratiei probleme cu siteul sau de alta natura in legatura cu clubul. Se va putea urmari rezolvarea tichetului.
- In cazul in care doriti ca topicul, sondajul sau tichetul vostru sa poata fi gasit de modulul de cautare este foarte important sa bagati 1 sau mai multe cuvinte cheie reprezentative pentru topicul in cauza.
- In cazul in care topicul, sondajul sau tichetul nu mai accepta comentarii respectiv voturi sau solutii atunci va aparea in lista semnul unui lacat.
25.05.2008
- Am introdus avatar, oras, tara, si de cand e cineva membru (cand o sa fac scripturile de import se va putea importa din vechiul club data inregistrarii).
- Am facut legatura prin keywords de celelalte resurse ale clubului: topicuri,articole, poze, etc - linkurile "Pe aceasi tema:". Sunt afisate in ordinea relevantei 5 obiecte (topic, articol, poza etc). De asta este foarte important sa setati cuvintele cheie cand scrieti un articol sau un topic.
- Am activat modulul "raporteaza neregula". Este simbolizat printr-un semn de exclamare. Toare reclamatiile se vor strange intr-un folder din zona admin sub forma de tichete.

27.08.2008
- am rezolvat problema care aparea cand puneai un comentariu nou si nu mai se updata si topicul cu ultima modificare aparand 0000-00-00 si in felul asta nu mai aparea nici semnul de new.

Trimite pe Y!
Keywords: devel saloane forum devel discutii

Pagini: 19
1 2 3 4 5 6 7 go-next go-last
Comentarii: 183
ultimul comentariu
downjos

andreea
Comentariu ( 2008-03-18 09:45:37) uptop
nophoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2008
Postari: 52
Pentru forum e destul de important ca dupa postare sa aiba oricine la dispozitie buton Edit care sa stea activ pana la urmatoarea postare pe acel topic. Ca sa isi editeze fiecare micile prostioare. Daca e greu, ar merge si sa isi poata edita toate postarile proprii oricand,  ca doar nu s-or apuca toti sa stearga-rescrie de nu se mai intelege nimic. Din cate vad pe alte forumuri, e o functie folosita doar in caz de urgenta.  

pe scurt, iata sugestii
1. editare postari proprii [ERA DEJA FACUT ]
2. buton "raporteaza mesajul catre moderatori"


Modificat de: andreea (2008-03-18 09:52:36)
horex
Merge editarea ( 2008-03-18 09:47:15) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Editarea merge. E facuta deja. La chestia cu raportarea o sa ma gandesc. Oricum sarcina administratorilor va fi sa verifice ultimele posturi.
andreea
Comentariu ( 2008-03-18 09:54:08) uptop
nophoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2008
Postari: 52

am si editat.
trebuie mentionata undeva conventia cu l.e. (later edit)

ceva integrari cu messengeru (linkuri gen send by ym? ymsgr:.....)?  

horex
YM, email ( 2008-03-18 09:55:49) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Am scris ceva de genul asta. Voi face ceva gen trimite prin email sau timite prin mess. Dar cred ca linkul catre subiect. Momentan forumul este disponbibil doar pt cei logati. In viitor insa va fi liber si se vor putea da linkuri catre subiecte.
gabriel_de
Comentariu ( 2008-03-18 11:24:31) uptop
nophoto

voi mai scrie si acum ceea ce am scris si ultima data cind se discuta despre liste. din punctul meu de vedere cred ca ar fi mai atractiv daca in loc de forum am denumi spatiile virtuale de discutii, saloane. este ca si cum am fi invitati in saloanele de discutii ale unui club cu tinuta deosebita. aceste saloane ar putea avea nume de culori, de exemplu, salonul argintiu al discutiilor despre destin si filozofia de viata a destinului (domnul Delafluviu cred ca ar fi incintat de o astfel de tematica), salonul verde al spiritualitatii, salonul orange al romantismului iubirii, salonul bleu al poeziei, etc.  

lovefall
Comentariu ( 2008-03-18 12:07:31) uptop
nophoto Mi se pare foarte interesante ideea lui Gabriel.
horex
saloane ( 2008-03-18 12:09:44) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Este o idee interesanta de a numi categoriile forumului in felul acesta. As vrea o lista completa dupa parerea voastra ca sa le si punem in aplicare. Nu tin neaparat sa existe categoriile cu numele listelor actuale. Era doar o idee de trecere mai usoara la noua formula. Oricum e bine sa nu exageram cu impartirea e ariilor de interes pentru ca va fi mai greu pentru membrii sa puna topicurile acolo unde trebuie.. si va fi mai multa munca administrativa pentru mutarea la locul care trebuie.
anda_comsa
despre saloane ( 2008-03-18 19:39:39) uptop
userphoto
Alba Iulia, Romania
Membru din: 2002
Postari: 2
cred ca e bine venita o delimitare a discutiilor asa incat sa putem alege doar ceea ce ne atrage si de care suntem realmente interesati.Salut si sustin ideea lui Gabriel,in privinta culoriilor ,totusi, ar fi de preferat sa nu aiba denumiri atat de "bombastice".cred ca mai simplu ar fi"albastru-despre destin ,soarta "

poetry
horex
nume saloane ( 2008-03-18 19:43:24) uptop
userphoto
Bucuresti, Romania
Membru din: 2001
Postari: 609
Astept din partea voastra o lista cu saloanele pe care le doriti. Repet o lista care sa nu sparga prea multi discutiile. Nu de alta dar va fi mai greu de scris acolo unde trebuie. Si acum sunt cateva topicuri dar nu se respecta foarte clar tematica lor.
delafluviu_guzi
Comentariu ( 2008-03-18 22:25:08) uptop
nophoto

Poate ca ar fi de interes si o "sectie",de evocari  cu intamplari personale care par a fi picante si n-ar merita sa le mangaie uitarea...interesanta si forma de intitulare "Salon..."

Pagini: 19
1 2 3 4 5 6 7 go-next go-last
Comentarii: 183
ultimul comentariu
uptop

Adauga comentariu

Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog