logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Bloguri

Articole: 1

x

full img

Capuccinorss
Autor: reflow (2012-04-08 10:11:36)
Clipe in viaţa

Aseară m-am simțit puțin rău și m-am culcat extrem de devreme. Pe la 9:30 eram deja în pat. M-a trântit așa îmbrăcat pe patură. Nici duș n-am mai făcut. Vreo oră am stat împreună cu răul meu și ochii deschiși.

Mă gândeam cât de tare am fost deunăzi într-o conjunctură în care se cerea să domin, și cât de bine, mișto și pervers am reușit. Nici nu mă așteptam să fie altfel. Aveam sufletul și conștiința împacată, știam clar ce vreau, cine sunt și ce am făcut. Și m-ați făcut să râd, în încercarea voastră de-am intra în grații. Tocmai voi, care m-ați călcat, care n-ați apreciat, care n-ați știut să fiți sinceri, măcar odată. Măcar cu voi. Mă distrau obrajii voștri roșii, grimasele și privirile care nu mă puteau privi. Am jucat teatrul vostru de rahat și-am părăsit scena cu capul sus. Adio! Nu vă mai chinuiți. Vă disprețuiesc.

Dar ați fost mai mulți ca mine. Și mai răi. Și n-am știut să mă feresc și răul a rămas în mine aseara. Și m-am gandit la tine iubito. Mă gândeam cât de dur am fost cu ei dar cat de slab mă simt acum fără tine. Am căutat refugiu și bine în imaginea îmbrățișării noastre. Răul lor l-ai transformat în dulce dor. Am adormit un copil. Tu ma linistesti. Imi faci bine. De acea te vreau, de aceea te doresc, de aceea am nevoie de tine,

E dimineață. Chiar prea devreme. Mă trezesc.
Azi am poftă de un cappucino, iubito! Sunt șifonat și miros ușor a transpirație. A bărbat.
Aprind o țigare și gândesc cum m-ai certa tu că am dormit îmbracat și am șifonat și put. Și cum m-ai trimite tu de urgență sub duș. Cum n-ai putea să mă lași singur acolo. Sorb din aromatul Cappuccino cu scorțisoară și știu că tu ești aroma mea intimă. Într-o zi iți spuneam că nu-mi găsesc cuvintele. Astea erau: ești o aroma intimă. Și mă pierd în visări prinvind spuma care se prelinge  pe lingurință. Mă joc ca un copil cu dorințe de barbat.

Zâmbesc amintindu-mi că uneori n-ai chef de sentimentalisme. Și fugim la dus. Privirile îmi fug către voluptatea ta. Catre spuma ce se scurge pe sânii tăi plini, pe pe pântec, pe coapse. Pe sâni, iubito. Pe pântec, iubito. Pe coapse, iubito. Vreau să te prind de mijloc și să te sărut lung pătrunzându-te. Să-ți simt pielea catifelată când trupul tău îmbrăcat în spuma albă lunecă atât de ușor si fin pe langă al meu.  Dumnezeule, ești atât de senzuală în clipa asta.
Esti frumoasa, Iubito! Te vreau, te doresc, am nevoie de tine.Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (0)


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog