logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Bloguri

Articole: 1

x

full img

Ce chilu meu?rss
Autor: dark (2009-03-09 10:32:21)
Nimeni nu imi poate explica real...

Nimeni nu imi poate explica real ce inseamna acel kilogram de care vorbeste romanul la nervi... M-am gandit din prima la sensuri erotice... dar clar nu putem vorbi acolo de kilograme, pricat de macho te-ai crede. Adica, ma gandesc, daca macar ceva din tot ce inseamna sex ar fi de un kilogram...pai domnu...ar trebui sa te duci la doctor ca ai o problema.

Nimeni nu imi poate explica de fapt de ce injuram. De ce spunem Saru Mana si apoi ii troznesti o poveste scurta despre cate i-ai face mamei unuia sau uneia... Nu are nicio relevanta starea de nervozitate. Ne pretindem oameni care judecam...unii intelectuali macar prin prisma scolii daca nu prin pretentiile care le avem de la noi. Dar lipsa filmelor de interzis sub 18 ani de la TV ii face pe multi sa aiba fantezii. Si nu sunt diafane. Oamenii sunt scurti si la obiect. Ca o oferta. Fac aia si aia. Lu Cutare. Care uneori esti tu, alteori este mama ta. ce treaba are mama aici? Chiar daca ai ceva cu progenitura ce treaba ai tu cu mama aluia sau aleia? Mai faci unu la fel? Pai esti masochist...

Nimic nu justifica pana la urma starea de nervozitate. Nimic nu justifica de fapt expunerea publica a starii tale de nervozitate. Si nici macar trecerea asa de rapida de la fantezii erotico obscene la simple unitati de masura ale greutatii sau/si masei nu inseamna nimic. Eroarea este flagranta in acest caz si intr-adevar ne ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea (mintala sau nu neaparat) a celui care debiteaza, fara oprire, timp de minim 30 de secunde, tot felul de scenarii cu subiectul dezbatut mai sus.

Mi-e somn, ce chilu meu?!?!?!


Keywords: injuraturi romantice erotic mitocan dark

Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5



Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (0)


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog